Τροφή για… σχόλια έδωσε στους χρήστες του Twitter το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα γραφικά που επελέγησαν από την ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου προκάλεσαν μάλλον αρνητικές αντιδράσεις με αρκετούς να «παίζουν» με το νέο σήμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα με το Υ το οποίο έκαναν καρέκλα παρουσιάζοντας τον Αλέξη Τσίπρα να κάθετε σε αυτήν.

Άλλοι έβαλαν το «Σ» ως «Μ» και έκαναν «ΜΥΡΙΖΑ» το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι τοποθετούσαν στο σήμα την κυρία που έχει γίνει viral από την συμμετοχή της στην πορεία κατά της χρήσης μασκών στα σχολεία, άλλοι έγραψαν ότι το αστέρι τους θυμίζει το σήμα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17Ν», ενώ άλλοι σχολίαζαν ότι το σήμα στέλνει μπερδεμένα μηνύματα.

Το νέο σήμα παρουσίασε με βιντεοσκοπημένο του μήνυμα, διάρκειας 6 λεπτών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

Στο νέο λογότυπο του κόμματος παρουσιάζονται ισότιμα οι όροι ΣΥΡΙΖΑ και Προοδευτική Συμμαχία, με τον κ. Τσίπρα να κάνει λόγο για «πλατιά συμμαχία» πολιτών, καλώντας σε μαζική συμμετοχή στη δράσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με μια θεατρική κίνηση και μια ρυθμική μουσική υπόκρουση, ο κ. Τσίπρας παρουσίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα «κόμμα των ανθρώπων» σε μετάβαση, για να καταλήξει πως «η αριστερά και η δημοκρατική παράταξη» οραματίζονται μια προοδευτική Ελλάδα.

Αφήστε ένα Σχολιο