Τιτάνια μάχη σε πολλά μέτωπα δίνουν για μια μέρα ακόμη στην περιοχή των Βιλίων όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν την φωτιά που μαίνεται στην περιοχή από την Δευτέρα.

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει και έχει προκαλέσει καταστροφές σε μια ευρεία περίμετρο που εκτείνεται από την περιοχή Καραούλι, σε διάσπαρτες εστίες σε Παλαιοχωρι, Παλιοκούνδουρα και Αγ. Γεώργιο, σε μια ζώνη από τους πρόποδες του όρους Πατέρα έως την κορυφογραμμή του και σε ένα μέτωπο που μαίνεται από την πίσω πλευρά του βουνού προς τη Μάνδρα. Ανησυχία προκαλεί το μέτωπο προς τους οικισμούς Οινόη και Πανόραμα.
Επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν μάχονται με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις και τις αλλαγές του αέρα, ενώ επιχειρήσεις από αέρος πραγματοποιούν ελικόπτερα και αεροσκάφη, μεταξύ των οποίων και το Beriev-200.
Ανυπολόγιστη είναι η οικολογική καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου μέχρι χθες το πρωί της Τετάρτης είχαν γίνει στάχτη 75.000 στρέμματα γης, στην πλειοψηφία τους πυκνό πευκοδάσος.



