Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει σημαντική αποδοχή-Εκλογές τέλος της τετραετίας

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση έχει σημαντική αποδοχή-Εκλογές τέλος της τετραετίας

«Η κυβέρνηση έχει σημαντική αποδοχή και αντοχή» και οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του διαγραμματειακού Οργάνου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

«Η κυβέρνηση, σήμερα, έχει μία αναγνώριση που υπερβαίνει τα κομματικά όρια. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας καθησυχάζει, γιατί όσο σημειώνονται επιτυχίες τόσο πολλαπλασιάζονται και οι προσδοκίες. Και τα δύο χρόνια διακυβέρνησης ήταν τόσο πυκνά σε αποτελέσματα που οι πολίτες τα θεωρούν περίπου δεδομένα και έτσι επιτεύγματα πρόσφατα μπορεί να φαντάζουν ήδη μακρινά και φυσικά οι προσδοκίες των πολιτών συνέχεια αυξάνονται. Έχουμε, λοιπόν, ένα σημαντικό χρέος να κεφαλαιοποιήσουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη θεμελιώνοντας το έργο της κυβέρνησης στη συνείδηση του πολίτη. Και σε αυτόν τον διαρκή αγώνα να αναμετρηθούμε, όχι μόνο με το παρόν αλλά και με το μέλλον, ως προς τις προσδοκίες που έχουν οι πολίτες από μας», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ακόμη ότι το 14ο Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον Δεκέμβριο του 2021

«Οπότε υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να πιεστούμε όλοι έτσι ώστε το Συνέδριο, με τη μορφή που θα επιλέξουμε και με την προσέλευση που εμείς θα καθορίσουμε, λαμβάνοντας υπόψη και τις συνθήκες εκείνης της εποχής, να διεξαχθεί πάντως στα μέσα Δεκεμβρίου, όπως έτσι έχουμε κάνει, κάναμε πάντα πριν τον κορονοϊό, να κρατήσουμε αυτήν την παράδοση ζωντανή», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά: «το έχω πει και το εννοώ οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας».

Αφήστε ένα Σχολιο