
Το Κέντρο Υγείας Πατησίων, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες και ως εμβολιαστικό κέντρο, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης, ημέρα που συμπληρώθηκε το 1.000.000 εμβολιαστικών δόσεων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη διαδικασία εμβολιασμού, συνομίλησε με πολίτες που είτε περίμεναν τη σειρά τους είτε μόλις ολοκλήρωσαν τη διαδικασία και ευχαρίστησε το προσωπικό του κέντρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει.
«Θέλω στο πρόσωπό σας να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που έχει απασχοληθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού. Νομίζω ότι από όλους τους πολίτες ακούμε μόνο καλά λόγια, για εσάς πρωτίστως. Γιατί τους υποδέχεστε με χαμόγελο, τους δίνετε αυτό το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό και γι’ αυτούς οι οποίοι μπορεί να ανησυχούν λίγο παραπάνω και είναι απολύτως ευνόητο», είπε ο πρωθυπουργός.
«Το σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ξαναχτίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι πολύ σημαντικό και για την επόμενη μέρα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πατησίων.
Επέστησε δε την προσοχή σημειώνοντας πως «θέλει πολλή προσοχή για να μπορούμε να ξαναρχίσουμε να ανοίγουμε την οικονομική δραστηριότητα και τα σχολεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
«Το βασικό είναι ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πια ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά. Νομίζω ότι αυτό, παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ήδη αν δει κανείς πιο αναλυτικά τα στοιχεία, αρχίζει και φαίνεται και αποτυπώνεται στις μεγάλες ηλικίες που έχουν εμβολιαστεί», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.



