Άρχισε το «παιγνίδι» της διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ-Λοβέρδος: Διεκδικώ την ηγεσία

Άρχισε το «παιγνίδι» της διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ-Λοβέρδος: Διεκδικώ την ηγεσία

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε το Σάββατο ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η δήλωσή του έρχεται μερικές ημέρες μετά την καρατόμησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, από την Φώφη Γεννηματά. Η απόφαση αυτή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ συνδέθηκε με τις φήμες ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν αποφασισμένος να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στο προσεχές συνέδριο, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο φθινόπωρο 2021.

Η καρατόμηση του Ανδρέα Λοβέρδου είχε προκαλέσει αναταραχή στο ΚΙΝΑΛ και πολλά στελέχη είχαν αντιδράσει έντονα στην απόφαση της κ. Γεννηματά, μεταξύ των οποίων η Εύα Καϊλή και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είχε δείξει, τότε, την δυσαρέσκειά του, σε δηλώσεις του ωστόσο ανέφερε ότι «αν το ΚΙΝΑΛ δεν μεγαλώσει, θα έχει την τύχη του Ποταμιού», με δεδομένο ότι παρά τη φθορά της κυβέρνησης, τα ποσοστά μένουν κολλημένα στο 5-6%.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο κ. Λοβέρδος ξεκαθάρισε τις προθέσεις του και δήλωσε πεπεισμένος ότι μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλει στο μέλλον της πατρίδας, όπως είπε.

Αφήστε ένα Σχολιο