Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και στα όσα είπε νωρίτερα στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι αυτές τις στιγμές επιβάλλεται όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. «Είναι αδιανόητο να παζαρεύει με τρόπο που προσβάλει βάναυσα την δημοκρατία και την αναγκαία στήριξη που πρέπει να δώσει στα εθνικά θέματα» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Η ίδια χαρακτήρισε θετική την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ενημερώσει κατ’ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς, όμως ζήτησε εκ νέου σύγκλιση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. «Έπρεπε ήδη να είχε γίνει Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί θα είχαμε διαμορφώσει μια εθνική γραμμή και ένα αρραγές πολιτικό μέτωπο. Θα είχαν καταλάβει όλοι ότι είμαστε αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί στην υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Γεννηματά αναφερόμενη στην πρόταση της παραπομπής του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου είπε ότι είναι και σκάνδαλο και επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι η μεγαλύτερη πλάνη της μεταπολίτευσης είναι το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος γνωστός από την εποχή της Καραμανλικής διακυβέρνησης ανέλαβε ένα ολόκληρο σύστημα. Ο κ. Τσίπρας δεν είχε κανένα δισταγμό να αναθέσει την καταπολέμηση της διαφθοράς στον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών του κ. Καραμανλή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αφήστε ένα Σχολιο