Την είδηση ότι θα ανοίξει γραφεία στην Ελλάδα, η οποία αναφερόταν τις τελευταίες ημέρες, επιβεβαίωσε με τον πλέον… περίτρανο τρόπο η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία του Elon Musk, Tesla.

Οι ανακοινώσεις της Tesla έρχονται σε συνέχεια των κυβερνητικών δεσμεύσεων για την ενίσχυση της ηλεκτροκίνησης με σειρά μέτρων, όπως η επιδότηση αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων (αυτοκινήτων, ποδηλάτων κ.ά). Τo φλερτ της Tesla Motors με την Ελλάδα, ωστόσο, είχε ξεκινήσει ήδη από το 2018. Τότε η εταιρεία δημιούργησε την Tesla Greece, ένα ερευνητικό hub, με έδρα τον Δημόκριτο, και σκοπό τη διαρκή μελέτη σε θέματα κυρίως ενέργειας που σχετίζονται με τον ηλεκτρισμό.

Υπενθυμίζεται πως θέση στα γραφεία της Tesla Motors, στη Silicon Valley, έχει από το 2011 ένας Έλληνας, ο Κωνσταντίνος Λάσκαρης απόφοιτος του ΕΜΠ.

Η Tesla Motors έχει αναρτήσει στο επίσημο site της αγγελία με την οποία αναζητά συνεργάτες στην Ελλάδα, σε δυο τμήματα: Πώληση – Παράδοση Αυτοκινήτων και στο Customer Support. Στην «χρυσή αγγελία» η πρωτοπόρος εταιρεία αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Καθώς προετοιμαζόμαστε για την εντυπωσιακή είσοδό μας στην Ελλάδα, αναζητούμε να προσλάβουμε έναν αριθμό Tesla Advisors ώστε να στελεχώσουν τη νέα μας ομάδα στην Αθήνα. Το καθήκον σου ως Tesla Advisor είναι να προσφέρεις απρόσκοπτη εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διαδικασία εξυπηρέτησης πελατών. Να έχεις μια ασταμάτητη αποφασιστικότητα για να πετύχεις και να σε κινητοποιεί η αποστολή της Tesla να επιταχύνει τη μετάβαση του πλανήτη στη βιώσιμη ενέργεια»

Αναμένεται να διευκρινιστεί πού θα στεγαστεί η αντιπροσωπεία της Tesla καθώς και αν θα ακολουθήσει μια κανονική έκθεση οχημάτων.

Αφήστε ένα Σχολιο