Ο Κουτσούμπας ζητάει και τα ρέστα για το Πολυτεχνείο: Η κυβέρνηση δημιούργησε συγχρωτισμό με την καταστολή!

Τα… ρέστα ζητά ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τα όσα συνέβησαν στο Πολυτεχνείο, μετά το σόου που έκανε το κόμμα του στην επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, σπάζοντας τις κυβερνητικές απαγορεύσεις λόγω πανδημίας.

Ο κ. Κουτσούμπας, σε άρθρο του στα ΝΕΑ, αναφερόμενος στις δύο πορείες που έκανε το ΚΚΕ, μία το πρωί έξω από την αμερικανική πρεσβεία με 200 άτομα που είχαν στείλει sms στο 13033 ότι θα πάνε στο… γιατρό και μια αργότερα, στα Προπύλαια, επιτίθεται στην κυβέρνηση για την απαγόρευση.

Κατά την συνήθη οπτική του Περισσού και του ΚΚΕ, ο Δημ. Κουτσούμπας «βλέπει» πίσω από την κυβερνητική απόφαση την στόχευση σε «ένα ακροδεξιό ακροατήριο που έμεινε άστεγο μετά την καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής», τον «διαχρονικό πόθο επιτελείων του συστήματος να απαλλαγούν από το αντιμπεριαλιστικό περιεχόμενο του Πολυτεχνείου, που ακόμα συγκινεί και ενοχλεί τους “στρατηγικούς εταίρους”, δεν έχει ακόμα εκπληρωθεί» αλλά και την «προσπάθεια (της κυβέρνησης) να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων, για να κρύψει τις δικές της εγκληματικές ευθύνες για τα καθημερινά ρεκόρ σε κρούσματα, ασθενείς στις ΜΕΘ και θανάτους».

Μάλιστα, ο γ.γ. του ΚΚΕ ισχυρίζεται ότι το «πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας κατέρρευσε μπροστά στις εικόνες από τη μια των διαδηλωτών, με μάσκες και με αποστάσεις και από την άλλη των συνωστισμένων δυνάμεων καταστολής, χωρίς μάσκες, στους δρόμους της Αθήνας». Και όχι μόνο αυτό, αλλά εγκαλεί την κυβέρνηση ότι «με την καταστολή που διέταξε, δημιούργησε ασφυκτικές συνθήκες συγχρωτισμού, αναλαμβάνοντας την αποκλειστική ευθύνη»!

Αφήστε ένα Σχολιο