Το μήνυμα του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, για την 28ης Οκτωβρίου: ΟΧΙ

Για ακόμα μια φορά από το μαχητικό F-16 της ομάδας «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, ακούστηκε ένα μήνυμα που τόνωσε το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, από το μαχητικό της ομάδας «Ζευς» που κάνει πτήσεις επίδειξης στις εθνικές επετείους, ακούγεται πάντα ένα ανάλογο μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες.

Μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν την Τετάρτη πάνω από όλη τη χώρα για τον εορτασμό της επετείου από τη στιγμή που λόγω πανδημίας έχουν απαγορευτεί οι παρελάσεις. Ο πιλότος του μαχητικού «Ζευς» της Πολεμικής Αεροπορίας, o Χανιώτης επισμηναγός Δημήτρης Βολακάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης:

«Ελληνίδες Έλληνες, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο και από τους Οθωνούς μέχρι το Καστελόριζο, να θυμάστε το πιο λακωνικό και ηχηρό μήνυμα της παγκόσμιας ιστορίας αποτελείται από δύο συλλαβές, ΟΧΙ. Ένα μήνυμα που θυμίζει σε όλους ότι η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι ιδεώδη ακατάλυτα που θα θριαμβεύουν όσο υπάρχουν αθάνατες Ελληνικές Ψυχές. Ψυχές τολμηρές πέρα από τις δυνάμεις τους, ριψοκίνδυνες εν γνώσει τους και αισιόδοξες στις δυσκολίες. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

Αφήστε ένα Σχολιο